طرز تهیه پیده گوشت غذای خوشمزه ترکیه و فوت و فن های پخت حرفه ای آن | دانلود آهنگ دانلود فیلم

طرز تهیه پیده گوشت غذای خوشمزه ترکیه و فوت و فن های پخت حرفه ای آن

پیده گوشت از انواع غذاهای ترکیه ای خوشمزه و محبوب است و شما می توانید این غذای فرنگی را به راحتی و با صرف زمان کمی در منزل بپزید. در طرز تهیه پیده از خمیر مخصوص و روغن زیتون و گوشت چرخ کرده و پیاز و فلفل سبز و فلفل دلمه ای و نمک و فلفل سیاه و فلفل قرمز و زیره سیاه و جعفری استفاده می شود.

بورک، پیده، املت ترکی و کوفته ترکی از انواع غذاهای فرنگی خوش طعم و لذیذ هستند و اگر شما تمایل دارید در برنامه غذایی تان تنوع ایجاد کنید بهتر است از پخت این غذاها غافل نشوید.

پیده گوشت

مواد لازم برای تهیه خمیر پیده

  • آرد سفید الک شده : سه پیمانه
  • مخمر فوری : یک قاشق غذاخوری
  • شکر : یک قاشق چایخوری
  • نمک : دو قاشق چایخوری
  • آب ولرم : یک پیمانه
  • روغن زیتون : ۱/۴ پیمانه
  • روغن زیتون برای روی سطح پیده : دو قاشق غذاخوری

مواد میانی خمیر پیده

  • روغن زیتون : سه قاشق غذاخوری
  • گوشت چرخ کرده : ۲۵۰ گرم
  • فلفل سبز خرد شده : یک عدد
  • پیاز خرد شده : یک عدد
  • فلفل دلمه ای قرمز خرد شده : یک عدد
  • نمک : یک قاشق چایخوری
  • فلفل سیاه : یک قاشق چایخوری
  • دانه فلفل قرمز : یک قاشق چایخوری
  • زیره سیاه : به مقدار لازم
  • جعفری خرد شده و تازه : به اندازه یک مشت

طرز تهیه پیده گوشت لذیذ و خوش طعم در منزل

برای پخت پیده گوشت ابتدا درون ظرفی مناسب مخمر فوری و آرد و نمک و شکر را با یکدیگر ترکیب نمایید سپس روغن زیتون و آب ولرم را به مخلوط مواد خشک بیفزایید و با کمک دست مواد را هم بزنید و ورز دهید تا خمیر یکدستی ایجاد شود سپس روی خمیر را بپوشانید و خمیر را به مدت یک ساعت در مکانی مناسب قرار دهید تا پف کند.

خمیر پیده
در مرحله بعدی طرز تهیه پیده گوشت درون تابه ای مناسب روغن زیتون بریزید و تابه را روی حرارت گاز قرار دهید سپس گوشت چرخ کرده و پیاز را درون تابه بریزید و مقداری تفت دهید تا گوشت و پیاز آب بیندازند سپس فلفل دلمه ای خرد شده و نمک و زیره و فلفل را به مخلوط گوشتی بیفزایید و هم بزنید و به مدت ۱۰ دقیقه اجازه دهید تا مواد پخته شوند و زیر تابه را خاموش کنید و بعد از اینکه مخلوط گوشتی مقداری سرد شد جعفری خرد شده را به آن اضافه کنید.
فر را روی دمای ۱۸۰ درجه سانتی گراد تنظیم کنید تا به خوبی داغ شود سپس خمیر را روی سطح صافی قرار دهید و با کمک دست گلوله های کوچکی را از خمیر جدا کنید و در مکانی مناسب قرار دهید سپس توپ های خمیری را روی تخته چوبی آغشته به آرد پهن کنید و با وردنه خمیرها را صاف کنید و خمیر را به صورتی صاف کنید که به شکل بیضی درآید.

صاف کردن خمیر
در مرحله بعدی طرز تهیه پیده گوشت کاغذ روغنی را در کف ظرف فر قرار دهید و خمیر بیضی شکل را در کف ظرف پهن نمایید سپس از مواد گوشتی درون خمیر قرار دهید و لبه های خمیر را به سمت داخل تا بزنید به صورتی که پیده شبیه به قایق شود و این مراحل را برای همه خمیرها انجام بدهید.

پیده گوشت

پیده گوشت خوشمزه

روی هر یک از خمیرها روغن زیتون بمالید و سینی فر را درون فر که از قبل با دمای ۱۸۰ درجه سانتی گراد گرم کرده اید به مدت ۲۰ دقیقه قرار دهید و بعد از مدت زمان ذکر شده گریل فر را روشن کنید تا روی پیده ها طلایی و خوشرنگ شوند.

روش پخت پیده گوشت

نکات طلایی برای پخت بهتر پیده گوشت

  • در صورت تمایل می توانید در دستور تهیه پیده گوشت از گوجه فرنگی و قارچ و … استفاده کنید.
  • پیده را می توانید با گوشت مرغ و گوشت زبان بپزید.
  • بعد از پخت پیده می توانید مقدار کمی پنیر پیتزا روی آن بریزید سپس پیده را درون فر قرار دهید و گریل را روشن کنید تا طلایی شود.
  • در برخی از دستورات چند دقیقه قبل از تمام شدن زمان پخت پیده یک عدد تخم مرغ روی آن می شکنند که شما هم می توانید در صورت تمایل از این روش برای پخت پیده استفاده نمایید.

روش پخت پیده گوشت

  • در طرز تهیه پیده گوشت می توانید از سوسیس یا کالباس استفاده کنید.
  • در صورت تمایل می توانید برای تهیه خمیر پیده از تخم مرغ استفاده کنید که در این صورت باید زرده و سفیده را از یکدیگر جدا کنید سپس سفیده را به مواد خمیر اضافه نمایید و مواد خمیر را ورز دهید و زرده را هم با کمک برس روی سطح پیده گوشت بمالید.
  • برای خوشمزه تر شدن پیده گوشت می توانید بعد از بیرون آوردن پیده از فر مقداری کره به کمک برس روی سطح آن بمالید.

پیده گوشت خوش طعم

در این مطلب با دستور پخت پیده گوشت خوشمزه و مقوی آشنا شدید که امیدواریم از تهیه این غذای لذیذ در منزل نهایت لذت را ببرید و لحظات خوب و خوشی را در کنار اعضای خانواده خود سپری نمایید.

The post طرز تهیه پیده گوشت غذای خوشمزه ترکیه و فوت و فن های پخت حرفه ای آن appeared first on آرگا.